Àlex Florensa, terapeuta: “La TransEinesCat és un recorregut que faig cada any amb pacients amb rehabilitació de drogodependències en el qual creuem tota Catalunya a peu. Cada any m’invento un recorregut diferent. Aquest recorregut el fem de punta a punta de Catalunya.

Aquest any hem fet des del Pont de Suert a Alcanar. Són uns 800 quilòmetres. Fem un tractament itinerant amb els pacients, perquè aprenguin a fer moltes coses i treballin els valors que s’han perdut amb el consum.

El projecte que acaben d’escoltar, la TransEinesCat, va fer parada ahir a Sant Esteve d’en Bas. El terapeuta Àlex Florensa, acompanyat de dos pacients, va oferir una xerrada a Can Tista sobre l’esport com a eina de rehabilitació. Els protagonistes van relatar la seva experiència en primera persona per sensibilitzar la població sobre una malaltia present a totes les poblacions.

Pots llegir l’article complert a https://www.garrotxadigital.cat/2022/09/02/el-terapeuta-alex-florensa-trenca-el-tabu-sobre-les-drogues-en-una-xerrada-a-sant-esteve-den-bas/#.YxHpUNSUEbY.whatsapp